• over-halmar-beeld

Over Halmar Projectontwikkeling

Het begint vaak op de fiets!

Halmar Projectontwikkeling is gespecialiseerd in binnenstedelijke projecten van renovatie tot sloop met vervangende nieuwbouw. Dit zijn vaak complexe en omvangrijke projecten met veel verschillende belangen.

Het is als projectontwikkelaar van belang om al deze belangen af te wegen en mee te nemen in de totstandkoming van een project. En dat proces, start bij ons op de fiets. Een fietstocht door een stad, door de buurt van een potentieel project geeft inspiratie, kennis en idee├źn. Wat past in deze omgeving, wat zijn de mogelijkheden in deze stad en hoe sluiten deze aan bij de wensen van mogelijke eindgebruikers? Op deze manier komen wij tot onverwachte oplossingen en verrassende projecten.
 

Want uiteindelijk moet de nieuwe bebouwing zorgen voor een blijvend prettig woon-, werk- en leefmilieu welke past bij de bestaande bebouwing. Wij ontwikkelen niet alleen voor het nu, maar kijken in al onze ontwikkelingen naar de toekomst van de gebruiker, het vastgoed en haar omgeving.

Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om zowel grootschalige als kleinschalige projecten tot een goed eindresultaat te brengen.

Stappen wij ook voor u op de fiets, maak dan vrijblijvend een afspraak met ons.
 

    • DELEN:
189